fredag 9 maj 2008

Diskmaskin

Vår gamla trotjänare började säga upp kontraktet. Disken var inte alls bra allt som oftast. Men till sist började den läcka vatten då man inte höll den under kontroll. Och så lade torkningen sig till sin sista vila. Då fick det vara nog. Ut med skräpet! :)
In kom Vår nya Favorit! Heter faktiskt på riktigt Favorit, Aeg Electrolux Favorit. Hittils är vi otroligt nöjda. Mycket bra tvätt resultat. Programmen kunde vara kortare men energimässigt så är den snål! 30min programmet är inte testat ännu. Tillverkaren rekommenderade diskpulver till snabbprogrammet. Vi använder bara tabletter som enligt tillverkaren löser sig för långsamt. Just nu provar vi läget multitabs. Vilket betyder att man kör med tabletter som innehåller allt! ;) Då blev disktiden lite längre i automatläget, just för att allt ska hinna lösa upp sig! SKa bli intressant och se om resultatet är lika bra som med vanliga normala tabletter.
För er som undrar så behövs mer tid och helst specialläge som förstår allt i ett tabletter för att få ett bra resultat!

torsdag 1 maj 2008

Valborgsmässoafton och paradiset

Valborgsmässoafton avnjöts på lilla verandan. God mat och suvärent sällskap. Utsikten är inte fy skam den heller. Vädret var ju hur varmt som helst. Och denna gång lyckades grillningen med köttpinnarna! ;)



Förra helgen var vi till vårt sommarparadis, mer exakt sambons släkts stuga. Men tyvärr blev det storstädning direkt dörren öppnades. Mössen hade dansat på bordet, sängarna mm... Otrevlig syn! :( Denna gång slutade dagen bättre efter vistelsen. För tre månader sen efter att vi hade varit vid paradiset, slutade dagen i mardröm. Då for vi efteråt och hälsa på sambons föräldrar. Tyvärr så lämnade hennes pappa oss för alltid den kvällen! :(

Badande Columbus vid vårt paradis.
Förstora gärna och se vilken min han har!

Härligt med sandstrand och långgrunt.